Svalun leverer enestående komfort til luksusleiligheter i Oslo

14. september 2023

Svalun investerer og bygger nå energisentral til luksusleiligheter i Holmenkollåsen. Om et par år er 22 leiligheter fordelt på fem bygg klar for innflytting. Leilighetene varierer fra 105 kvadratmeter og helt opp til 250 kvadratmeter, og ifølge Finansavisen har Viktor Hovland sikret seg en av toppleilighetene i luksusbygget.

I Setra vei spares det ikke på noe da eiendommen ligger nydelig til med tanke på vid utsikt samtidig som man har nærhet til marka. Boligene er arkitekturisk utformet på en måte som passer perfekt, avhengig av behov og preferanser. Det er også flere ulike fellesområder som beboerne kan benytte seg av, deriblant treningsrom, sykkel-/hundevask, golfsimulator og stor parkeringskjeller.

Neptune Properties styrer byggeprosjektet og Svalun er stolte av å kunne tilby termisk energi til oppvarming, tappevann og kjøling for disse unike eiendommene. Dette vil gi en miljøvennlig og behagelig oppvarming for beboerne, samt frostfri og oppvarmede boder og parkeringskjeller. Byggingen har nylig fått byggetillatelse av Oslo Kommune og opp mot 60 prosent av leilighetene er allerede solgt.
byggeprosjekt
Bilde hentet fra: https://neptuneproperties.no/vare-boliger/setra-vei/prospekt/arkitekturen
 
Et bidrag til det grønne skiftet
Svalun realiserer en energieffektiv og miljøvennlig energibruk basert på fornybare energibærere som er nedfelt i nasjonale og lokale myndigheters strategier og planer. Vi bidrar til redusert bruk av fossilt brensel, noe som gir et bedre miljø med mindre utslipp av forurensninger og klimagasser. En avtale med Svalun er et bidrag til det grønne skiftet og en bærekraftig samfunnsutvikling.
Ta kontakt med oss
Knut Måløy Daglig leder Svalun
Knut Måløy
Daglig leder
Espen
Espen Storslett
Teknologi og prosjekt
Knut Måløy Daglig leder Svalun
Christian Forø
Forretningsutvikler