Etablerer Svalun

Markedet for individuelle og skreddersydde energiløsninger vokser, og nå etableres et nytt selskap som eier energisentraler og tilbyr varme- og kjøleløsninger til markedet.

Det er Eidsiva Bioenergi og Akershus Energi sammen med nøkkelpersoner fra Nordisk Energikontroll som etablerer Svalun.

- Partnerskapet med våre eiere gjør oss til en av landets mest erfarne aktører innenfor desentrale energiløsninger for varme og kjøling, sier daglig leder i Svalun Knut Måløy.

- Selskapet leverer termisk varme, kjøling og tappevann til avtalt kvalitet, pris og mengde. Dette gir en forutsigbar energiforsyning som er kostnadseffektiv, stabil og fornybar.

- Svalun er et viktig supplement til våre eieres virksomhet gjennom leveranse av skreddersydde og lokale energiløsninger. Vi er stolte av å ha våre eiere i ryggen, og ser fram til å levere driftssikker og miljøvennlig energi til våre kunder, sier Måløy.

Fakta


Svalun eier energisentraler og leverer lokal, fornybar og miljøvennlig termisk energi til oppvarming, kjøling og tappevann. Vi har solide eiere og lang erfaring fra markedet. Vi tar alt ansvar for daglig drift og vedlikehold av anlegget. En energileveranse fra Svalun gir lavere energikostnader og god drift. Svalun er ansvarlig for bygging og drift av energisentralene og vår løsning representerer derfor en konkurransedyktig og forutsigbar energikostnad med lav risiko for kundene. Selskapet er eid av Eidsiva Bioenergi, Akershus Energi og nøkkelpersoner med lang erfaring fra bransjen.

Kontakt

Svalun AS
---
Knut Måløy
Daglig leder

+47 917 80 502
knut@svalun.no
Akershus Energi AS
---
Frank Sagvik
Direktør Ny fornybar

+47 928 34 856
fsa@aeas.no
Eidsiva Bioenergi AS
---
Ola Børke
Direktør

+47 959 81 276
ola.borke@eidsiva.no